Room Description

Descriere :

Mansarda inalta de 4,00 m si 40 mp; mobilier din lemn masiv; zona de relaxare cu masuta, 2 scaune, 2 fotolii; pat matrimonial cu baldachin, 1,60m x 2,00m; tv Lcd, 60 canale prin cablu; aer conditionat; ambient termostatat individual pentru reglarea temperaturii; frigider tip minibar; grup sanitar: cada tip jacuzzi; lavoar; wc; bidet; 2 halate de baie, papuci de unica folosinta; 3 prosoape/pers., feon, oglinda cosmetica, articole de toaleta gratuite; balcon deschis, echipat cu masuta si 2 scaune din fier forjat (belevue la apus, spre gradina interioara); in podul format deasupra baii si a patului, cu acces pe scara, din camera, este amenajat un pat de aprox. 10 mp dotat cu ferestre, lumina si tv Led spre incantarea copiilor; acest spatiu este securizat prin grilaje din fier forjat.


~~internet wireless; ~~piscina in aer liber, aprox. 35 mp (adancime 1,20m-1,55m), apa tratata cu solutii specifice (antialga, ph neutru, oxigen activ); ~~doua sezlonguri/camera, umbrela de soare, prosoape de baie; ~~parcare vis-a-vis, in curtea privata a pensiunii.

~~in interiorul pensiunii nu se fumeaza; exista in curte atat un pavilion cat si un foisor unde fumatorii se pot delecta; ~~pana la salina aveti de parcurs cu autoturismul 2-3 minute, respectiv 2,5 km sau mers lejer, in plimbare, 15-25 minute; ~~pensiunea este situata la 70 m de m fata de drumul principal; in consecinta va puteti bucura de linistea padurii si de `zgomotul` pasarilor de curte...iar de la noi, urcand 100 m, urmeaza gradinile cu pomi fructiferi ale localnicilor si... o priveliste incantatoare.

In perioada 1 iunie -1 septembrie pretul pentru camera 4 : Suita de familie-mansarda este de 275 LEI.