Room Description

Descriere :

~Camera 4. Dubla de lux cu baldachin (etaj 2; capacitate cazare: 2 adulți și 1 copil care poate dormi în pat cu părinții, ori, la cerere, putem suplimenta cu un un pliant): mansardă înaltă de 4,00 m și aprox. 40 mp; mobilier din lemn masiv; zonă de relaxare cu măsuță, 2 scaune și 2 fotolii brodate în cusătură goblen; pat matrimonial cu baldachin: 1,60m x 2,00m; jaluzele black-out; tv Lcd, 60 canale prin cablu; ambient termostatat individual pentru reglarea temperaturii; aer condiționat; frigider tip minibar; grup sanitar (cadă tip jacuzzi; lavoar; bidet; w.c.; feon; oglindă cosmetică; 2 halate de baie, papuci de unică folosință, 3 prosoape/pers., articole cosmetice de toaletă gratuite); balcon deschis echipat cu măsuță și două scaune din fier forjat (belevue la apus, spre grădina interioară).


~~internet wireless; ~~piscina in aer liber, aprox. 35 mp (adancime 1,20m-1,55m), apa tratata cu solutii specifice (antialga, ph neutru, oxigen activ); ~~doua sezlonguri/camera, umbrela de soare, prosoape de baie; ~~parcare vis-a-vis, in curtea privata a pensiunii.

~~in interiorul pensiunii nu se fumeaza; exista in curte atat un pavilion cat si un foisor unde fumatorii se pot delecta; ~~pana la salina aveti de parcurs cu autoturismul 2-3 minute, respectiv 2,5 km sau mers lejer, in plimbare, 15-25 minute; ~~pensiunea este situata la 70 m de m fata de drumul principal; in consecinta va puteti bucura de linistea padurii si de `zgomotul` pasarilor de curte...iar de la noi, urcand 100 m, urmeaza gradinile cu pomi fructiferi ale localnicilor si... o priveliste incantatoare.

In perioada 1 iunie -1 septembrie pretul pentru camera 4 : Suita de familie-mansarda este de 275 LEI.