Room Description

Descriere :

Mobilier din lemn masiv; zona de relaxare cu masuta si canapea; pat matrimonial, 1,80m x 2,00m; tv Lcd, 60 canale prin cablu; aer conditionat; ambient termostatat individual pentru reglarea temperaturii; frigider tip minibar; grup sanitar cu acces din camera (cabina de dus in perete; lavoar; wc; bidet; 2 halate de baie, papuci de unica folosinta; 3 prosoape/pers., feon, oglinda cosmetica, articole de toaleta gratuite); balcon deschis echipat cu masuta si 2 scaune din fier forjat (belevue la apus, spre gradina interioara).


~~internet wireless; ~~piscina in aer liber, aprox. 35 mp (adancime 1,20m-1,55m), apa tratata cu solutii specifice (antialga, ph neutru, oxigen activ); ~~doua sezlonguri/camera, umbrela de soare, prosoape de baie; ~~parcare vis-a-vis, in curtea privata a pensiunii.

~~in interiorul pensiunii nu se fumeaza; exista in curte atat un pavilion cat si un foisor unde fumatorii se pot delecta; ~~pana la salina aveti de parcurs cu autoturismul 2-3 minute, respectiv 2,5 km sau mers lejer, in plimbare, 15-25 minute; ~~pensiunea este situata la 70 m de m fata de drumul principal; in consecinta va puteti bucura de linistea padurii si de `zgomotul` pasarilor de curte...iar de la noi, urcand 100 m, urmeaza gradinile cu pomi fructiferi ale localnicilor si... o priveliste incantatoare.

In perioada 1 iunie-1 septembrie pretul pentru camera 3 : dubla de lux cu balcon este de 225 LEI.