Room Description

Descriere :

~Camera 2. Apartament cu două dormitoare, cu balcon închis (etaj 1; capacitate cazare: 2-4 adulți si 1-2 copii, până în 7 ani, ce pot dormi în pat cu părinții; la cerere se poate oferi și pat suplimentar de adult-0,90m x 2,00m, contra-cost): aprox. 45 mp.; 2 camere ce dețin în comun un balcon închis-tip logie, echipat cu o masuță și două fotolii; ambele camere au pat matrimonial:1,60 x 2,00 m, mobilier din lemn masiv, comodă tv, șifonier etc.; câte un tv Lcd (60 canale prin cablu) pentru fiecare cameră, 2 aparate de aer condiționat și 2 ambiente termostatate individuale pentru reglarea temperaturii; camera de 25 mp deține un mini-frigider și un grup sanitar (cabină de duș-in perete; halate de baie, papuci de unică folosință, 3 prosoape/pers., feon, articole cosmetice de toaletă gratuite) iar camera de 18 mp are grupul sanitar (cabină de duș-in perete; halate de baie, papuci de unică folosință, 3 prosoape/pers., feon, articole cosmetice de toaletă gratuite) pe hol, vis-a-vis de aceasta.


~~internet wireless; ~~piscina in aer liber, aprox. 35 mp (adancime 1,20m-1,55m), apa tratata cu solutii specifice (antialga, ph neutru, oxigen activ); ~~doua sezlonguri/camera, umbrela de soare, prosoape de baie; ~~parcare vis-a-vis, in curtea privata a pensiunii.

~~in interiorul pensiunii nu se fumeaza; exista in curte atat un pavilion cat si un foisor unde fumatorii se pot delecta; ~~pana la salina aveti de parcurs cu autoturismul 2-3 minute, respectiv 2,5 km sau mers lejer, in plimbare, 15-25 minute; ~~pensiunea este situata la 70 m de m fata de drumul principal; in consecinta va puteti bucura de linistea padurii si de `zgomotul` pasarilor de curte...iar de la noi, urcand 100 m, urmeaza gradinile cu pomi fructiferi ale localnicilor si... o priveliste incantatoare.

In perioada 1 iunie -1 septembrie pretul pentru camera 2 : Suita cu doua dormitoare cu balcon este de 325 LEI.