Room Description

Descriere :

2 camere ce detin in comun un balcon inchis, tip logie, echipat cu o masuta si doua fotolii; ambele camere au pat matrimonial, 1,60 x 2,00 m, mobilier din lemn masiv, comoda tv, sifonier etc.; cate un tv Lcd (60 canale prin cablu) pentru fiecare camera, 2 aparate de aer conditionat; cate un ambient termostatat individual pentru reglarea temperaturii in fiecare camera; in camera de 25 mp este un mini-frigider si grupul sanitar (cabina de dus in perete; lavoar; wc; 2 halate de baie, papuci de unica folosinta, 3 prosoape/pers., feon, oglinda cosmetica, articole de toaleta gratuite).


~~internet wireless; ~~piscina in aer liber, aprox. 35 mp (adancime 1,20m-1,55m), apa tratata cu solutii specifice (antialga, ph neutru, oxigen activ); ~~doua sezlonguri/camera, umbrela de soare, prosoape de baie; ~~parcare vis-a-vis, in curtea privata a pensiunii.

~~in interiorul pensiunii nu se fumeaza; exista in curte atat un pavilion cat si un foisor unde fumatorii se pot delecta; ~~pana la salina aveti de parcurs cu autoturismul 2-3 minute, respectiv 2,5 km sau mers lejer, in plimbare, 15-25 minute; ~~pensiunea este situata la 70 m de m fata de drumul principal; in consecinta va puteti bucura de linistea padurii si de `zgomotul` pasarilor de curte...iar de la noi, urcand 100 m, urmeaza gradinile cu pomi fructiferi ale localnicilor si... o priveliste incantatoare.

In perioada 1 iunie -1 septembrie pretul pentru camera 2 : Suita cu doua dormitoare cu balcon este de 325 LEI.